Gezelschapsdieren

Dierenkliniek ’t Leijdal is een moderne en goed uitgeruste kliniek. 

Naast het stellen van de juiste diagnose en het behandelen van ziekten besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen.
Wij werken volgens een afspraak-systeem. Er zijn dus geen inloop-spreekuren. Bij het maken van een afspraak houden wij al rekening met de eventueel benodigde tijd. Hierdoor zijn de wachttijden minimaal, zit u niet in een overvolle wachtkamer en wordt de stress door het wachten voor uw huisdier beperkt.
Tijdens onze openingsuren (ma-di-do-vrij 8.00-19.00 woe. 8.00-20.00) kunt u een afspraak maken.
Indien u niet in de gelegenheid bent om met uw huisdier op de praktijk te komen , dan kunt u ook een visite aanvragen. Echter we zijn dan mogelijk wel beperkter in onze onderzoek- en behandelmogelijkheden.

Onze kliniek is voorzien van modernste apparatuur. Zo beschikken wij o.a. over een bloedanalyse- echo- en digitale rontgen apparatuur, een tandheelkunde unit, gasanaesthesie met narcose bewakingssysteem een orenspoelapparaat. Met deze apparatuur kunnen we veel onderzoeken en behandelingen zelf uitvoeren.
Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer, wat ons de mogelijkheid geeft tot het maken van officiele HD- en/of ED-foto’s.
 

Daarnaast beschikken we over een laboratorium,waar we huid-, urine- en ontlastingsonderzoeken kunnen verrichten. Tevens werken wij nauw samen met gerenomeerde laboratoria en specialistische klinieken in Nederland, Belgie en Duitsland.


Soms is het nodig, dat uw huisdier uitgebreider wordt onderzocht of moet worden geopereerd. Het dier wordt dan tijdelijk opgenomen. In de opname is een voortdurende controle op de aanwezige dieren. Na een operatie blijft het dier enige tijd onder ons toezicht. Als het dier weer naar huis mag, zal de assistente u nazorginstructies geven.

Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar!