Voor spoed 24/7 0161 496016
kenzo website
amy pim website

Mijn naam is Amy Diepstraten.

In 2007 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Sindsdien ben ik werkzaam bij dierenkliniek ’t Leijdal in Chaam. Naast mijn functie als paraveterinair ben ik ook werkzaam als hondengedragscoach.

Begin 2020 heb ik Module A Ethologie hond bij Aeres trainings centre in Barneveld succesvol afgerond. In oktober 2020 heb ik met succes deel 1 van de opleiding Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters gevolgd. In april 2021 staat deel 2 van deze opleiding gepland.

Hondencoach en hondengedragsdeskundige in Brabant

Bent u op zoek naar een hondencoach om gedragsproblemen bij uw hond mee op te lossen, of een coach die u helpt met puppytraining? Ook daarvoor kunt u terecht bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. Onze gedragscoach Amy Diepstraten heeft een ruime ervaring als hondengedragscoach en weet alle zaken op de juiste manier aan te pakken.

Onze werkwijze

Honden communiceren anders dan wij mensen. Mensen communiceren voornamelijk verbaal, honden communiceren juist meer door middel van lichaamstaal en energie. Tijdens onze coachingssessies leert u hoe u het gedrag van uw hond kunt beïnvloeden door middel van uw eigen lichaamstaal en energie. U leert uw hond beter begrijpen en u leert met hem te communiceren

Verder leert u hoe u erachter komt wat uw hond nodig heeft en hoe u een echte leider voor uw hond wordt. Als u bij ons een afspraak maakt, sturen wij per e-mail altijd eerst een vragenlijst, om zo beter inzicht te krijgen in het probleem waar u tegenaan loopt. Zo weten wij waar we aan moeten werken en kunnen we een plan van aanpak maken. Afhankelijk van het probleem gaan we vervolgens bij u thuis, of op locatie aan de slag. Onze hondenschool ligt tussen Breda en Tilburg, voor een hondentraining of hondencursus nabij Tilburg en Breda kunt u dan ook goed bij ons terecht.

Hier kunnen we je bij helpen

Onze hondengedragsdeskundige in Brabant kan u met vrijwel ieder probleem of opvoedwijze helpen. Zo zorgen we ervoor dat u straks weer fijn met uw hond kunt samenleven. Hieronder sommen we een aantal voorbeelden voor u op:

 • Uw hond beter leren begrijpen
 • Weten waarom uw hond bepaalde dingen doet en hoe u als eigenaar zijn gedrag kunt beïnvloeden
 • Ervoor zorgen dat u weer ontspannen met uw hond kunt wandelen
 • Ervoor zorgen dat uw hond niet meer uitvalt naar andere honden
 • Weer op een normale manier thuis visite kunnen ontvangen
 • Uw hond leren alleen thuis te blijven
 • Bench training

Puppycursus: een goede basis

Wilt u van begin af aan goed beginnen? Dan is het belangrijk dat u direct al begint met de opvoeding van uw hond. Ook hier weten wij van ‘t Leijdal goed mee om te gaan en wij kunnen u en uw puppy dan ook een hoop leren. Zo helpen we u met het zindelijk maken van uw puppy, het aan de lijn lopen, het leren zitten en liggen en nog veel meer.

Neem contact met ons op! een afspraak.

Bent u op zoek naar een gedragscoach voor uw hond? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze coach Amy Diepstraten helpt u graag met alle gedragsproblemen die u ervaart met uw hond en natuurlijk ook met het opvoeden van uw puppy.

Ulicotenseweg 32, 4861 RT Chaam

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

  Back To Top