Voor spoed 24/7 0161 496016
melkgeiten

Gespecialiseerde dierenarts voor geiten

De melkgeitenhouderij is een jonge fanatieke sector die snel groeit. Op alle gebieden worden er jaarlijks stappen vooruit gezet. Ook de veterinaire zorg en advisering op de geitenbedrijven is continue in ontwikkeling.

Of u nu geiten als huisdier hebt, of een professionele melkgeitenhouderij, de verzorging van uw geiten is belangrijk. Wij van Dierenkliniek ‘t Leijdal weten daar alles van en helpen u dan ook graag met het gezond houden van uw geiten.

Bedrijfsbezoek van de dierenarts voor uw geiten

Van ons Landbouwhuisdierenteam is dierenarts Paul van den Oord gespecialiseerd in de melkgeitensector. Dagelijks bezoekt en begeleidt hij melkgeitenbedrijven. De nadruk tijdens de bedrijfsbezoeken ligt veelal op preventieve gezondheidszorg: voederadviezen, vaccinatie schema’s, schoonmaakprotocollen, klimaatmetingen, huisvestingoptimalisaties, etc. Tevens is er goed contact met andere bedrijfsadviseurs om tot eenduidige adviezen te komen die de beste resultaten opleveren.

Om onze kennis op niveau te houden en de veterinaire kennis in de melkgeitensector naar een hoger niveau te tillen, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zo is er maandelijks het Melkgeitenoverleg, met een tweetal buurtpraktijken (DCO en DAMB), wordt regelmatig overlegd met voervoorlichters en zijn er goede contacten met diverse instanties zoals Vetvice, Capralon, de Gezondheidsdienst voor Dieren, ZLTO, etc. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste zorg voor uw geiten kunnen bieden.

Ook de beste dierenarts voor uw geit in België

Ook wanneer u in België woont, of uw geiten in België staan, kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Chaam en werken dan ook dicht bij de grens. Het is voor ons dus een kleine moeite om uw geiten in België te komen controleren. We denken daarbij graag met u mee over de verzorging van uw geiten en zorgen er zo voor dat uw geiten altijd in optimale gezondheid verkeren.

Een geit als huisdier? Wij kunnen u helpen!

Wilt u graag een paar geiten als huisdier, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen. Dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies. We kunnen u alle informatie verschaffen die u nodig hebt en samen kunnen we een verzorgingsplan voor uw geiten opstellen. Ook als u al geiten als huisdier hebt en u op zoek bent naar een goede dierenarts voor uw geiten, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij staan altijd voor al uw dieren klaar.

Neem contact met ons op

Bent u nog geen klant en bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw bedrijf zouden begeleiden? Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0161 496016. Ook wanneer u voor uw geiten als huisdier een consult wilt kunt u contact met ons opnemen. Verder kunt u bij ons ook gemakkelijk online een afspraak maken.

Nieuwsbrief

Wij sturen meerdere keren per jaar een nieuwsbrief rond naar veehouders met schapen en geiten. Hieronder vindt u een aantal berichten die voor u interessant kunnen zijn. Wilt u deze informatie graag direct via de email ontvangen. Schrijf u dan hieronder in:

Back To Top