skip to Main Content
Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Alphen

Heeft u een goede dierenarts nodig in de omgeving van Alphen voor uw hond, kat, knaagdier of ander huisdier? Dierenkliniek ‘t Leijdal heeft de juiste specialisten rondlopen voor uw dier. Wat voor dier het ook is; of het nu gaat om een puppy of om een papegaai! U vindt onze dierenkliniek in Chaam, een minuutje of 10 rijden van Alphen vandaan. Of het nu gaat om een vaccinatie, gezondheidscheck of specialistisch advies; wij staan voor u en uw huisdier klaar.

Vaccinaties en gezondheidschecks bij de dierenarts in Alphen

In onze dierenkliniek nabij Alphen vinden de ziektepreventie erg belangrijk. Wanneer u langskomt voor de vaccinatie van uw huisdier, wat meestal jaarlijks is, is dat niet het enige wat we doen. We controleren uw dier ook altijd op allerlei aspecten, zodat we kunnen zien hoe het met de gezondheid gesteld is. Wanneer er actie ondernomen moet worden, zijn we er op deze manier snel bij en anders weet u dat uw dier weer een jaar vooruit kan! Bij jonge dieren kijken we natuurlijk naar andere zaken dan bij senioren. Met onze kennis en ervaring weten we precies waar we op moeten letten!

Alle ruimte voor de verzorging van zieke dieren

Natuurlijk doet u er alles aan om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. Onze vaccinaties en gezondheidschecks helpen daar zeker bij. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat een dier ziek wordt. Merkt u dat uw huisdier slecht eet en/of drinkt, lusteloos is of simpelweg overgeeft of diarree heeft? Dan is het verstandig om naar onze dierenkliniek nabij Alphen te gaan. Met de grootste zorg onderzoeken we uw huisdier en bekijken we wat er aan de hand is. We kunnen ter plekke bloedonderzoeken doen en de bloeddruk meten, en als het nodig is kunnen we uw dier later ook opereren. Vaak is een virus de oorzaak; dan krijgt u medicijnen mee naar huis en zullen we uw dier nog regelmatig terug willen zien voor controle om zeker te weten dat alles goed gaat.

Ook voor spoedgevallen

Wanneer uw hond zijn pootje breekt of uw kat per ongeluk iets ingeslikt heeft wat niet de bedoeling was, heeft u natuurlijk met spoed een dierenarts bij u in de buurt in Alphen nodig. Natuurlijk kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij hebben ook de juiste apparatuur in huis om röntgenfoto’s te maken, zodat we meteen kunnen zien wat er aan de hand is. Ook buiten openingstijden kunt u erop rekenen dat er altijd een dierenarts voor u klaar staat; we werken samen met verschillende praktijken in de buurt zodat er altijd er altijd een dierenarts is waar u terecht kan.

Neem contact op met onze dierenkliniek nabij Alphen

Wilt u graag een afspraak maken voor uw huisdier bij onze dierenarts in de buurt van Alphen? Dan kunt u gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0161 496016. We werken enkel op afspraak, zodat u nooit lang in de wachtkamer hoeft te zitten met uw huisdier.

Back To Top