Voor spoed 24/7 0161 496016
kat trimmen

Een gespecialiseerde dierenarts voor katten

Krijgt u binnenkort een kitten of bent u gewoon op zoek naar een goede dierenarts voor uw kat? Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal staat altijd een gecertificeerde dierenarts voor u en uw kat klaar. Of het nu gaat om een echte huiskat of eentje die altijd op pad is; u wilt graag dat uw kat in goede gezondheid is. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen en zorgen er samen met u voor dat uw kat een lang en gelukkig leven leidt. 

Alle katten kunnen bij onze dierenarts terecht!

Wat voor kat je ook hebt, je kunt natuurlijk bij onze dierenarts terecht. Wanneer je net een kitten in huis hebt, kom je bij ons langs voor de eerste controle. We lopen het kleine katje helemaal na om te controleren dat het in goede gezondheid is. Als de kitten nog vaccinaties nodig heeft, krijgt het deze en anders maken we een afspraak. Elke vraag die je hebt, kun je natuurlijk stellen. Daarna kom je elk jaar langs voor de vaccinatie, dan geven we niet alleen de inenting, maar onderzoeken we je kat ook helemaal zodat je een jaarlijkse gezondheidscheck hebt. Natuurlijk zijn we er ook voor de oude huiskatten en doen we een seniorencheck. Dan controleren we de bloeddruk en doen we een bloedtest, zodat je zeker weet dat jouw oude kat nog even meekan. 

Helaas niet gechipt, nu wachten tot mijn eigenaar mij gevonden heeft!
Vermist huisdier, chip je dier!

Wanneer kan ik met mijn zieke kat naar de dierenarts?

Wij zijn erg gericht op ziektepreventie, daarom doen we vaak meteen een algehele gezondheidscheck wanneer u bijvoorbeeld langskomt voor een vaccinatie. Toch kan het natuurlijk altijd voorkomen dat uw kat ziek wordt of een pootje breekt, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kliniek is perfect ingericht voor zieke dieren en we nemen altijd uitgebreid de tijd om uw kat te controleren. Wanneer er problemen zijn, kunnen wij direct een röntgenfoto maken, een bloedonderzoek doen of zelfs direct opereren. Mocht uw kat ziek worden buiten onze openingstijden, ook dan kunt u op ons rekenen. Wij werken samen met verschillende dierenklinieken in de buurt, waardoor er altijd een dierenarts voor uw kat klaar staat. 

Maak direct een afspraak voor uw kat

Wilt u graag met uw katten naar onze dierenarts, dan kunt u makkelijk een afspraak maken. Wij werken niet met een inloopspreekuur om de tijd dat u moet wachten te beperken. Dat is voor uw kat ook prettiger, zo ervaart hij of zij een stuk minder stress. Onze tarieven vindt u hier. Om een afspraak te maken kunt u ook bellen naar 0161 496016.

Voor vaccinaties kunt u tegenwoordig zelf online een afspraak inplannen.

Back To Top