Voor spoed 24/7 0161 496016
jongvee buiten in wei

Optimale zorg voor Herkauwers

Een gezonde veestapel is het fijnste wat er is. Ons streven is om dit samen met u te bereiken en dit te behouden. Wij staan klaar voor zowel de professionele als de hobbymatige dierhouder. Of het nu gaat om een spoedgeval, een ziek dier of bedrijfsbegeleiding.

grazende koe

Koe

Melkkoeien, jongvee of vleesvee? Wij zijn overal volledig in thuis. Ons doel is om samen met u het vee gezond te maken en te houden. Een gezonde veestapel geeft het hoogste rendement.

pageboren kalf

Kalf

Met 2 erkende kalverdierenartsen hebben wij een sterk team om uw vleeskalveren gezond te maken en te houden. Een uitstekende service, hoge betrokkenheid en een hoog kennisniveau zijn onze kenmerken.

texelaar

Schaap

Van kleine Ouessantjes tot dikke Texelaars en van 1 hobby schaapje tot een professionele schapenmelkerij. Alle schapen zijn in goede handen. En of u nu belt voor een verlossing als uitgebreid plan voor ontworming. Wij staan voor u klaar.

geit

Geit

De melkgeitensector heeft veel problemen gekend, maar geitenmelk is populairder dan ooit. Wij proberen de geitenhouders zo goed mogelijk te ondersteunen om optimaal te kunnen presteren met gezonde geiten als uitgangspunt.

Wanneer kan ik medicijnen bestellen en visites doorgeven?

Voor het bestellen van medicijnen, advies of het doorgeven van een visite kunt u het beste bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Er is dan altijd een dierenarts beschikbaar voor vragen. Medicijnbestellingen boven de 50 euro die voor 9.00 doorgeven zijn brengen wij in principe dezelfde dag gratis langs, mits ze voorradig zijn. U kunt ook online uw bestellingen doorgeven:

Nieuwsbrieven

Wij brengen meerdere keren per jaar een nieuwsbrief uit met actuele informatie en nieuws. Dit doen wij voor de melkgeitensector en de melkveehouderij. Interesse: schrijf u vrijblijvend in.

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws met betrekking tot koeien of melkgeiten. Heb je vragen of suggesties voor artikelen? Stuur ons dan een berichtje en wellicht beantwoorden we je vraag in een van onze artikelen.

Back To Top