Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

Met uw puppy naar dierenarts

Zodra u een nieuwe hond in huis haalt, wilt u hier natuurlijk zo goed mogelijk voor zorgen. Zeker wanneer u een puppy hebt, is dat erg belangrijk. Als het goed is heeft uw puppy bij het ophalen de eerste vaccinaties al gehad en is hij al ontwormd. Toch is het slim om uw puppy al in de eerste dagen een keertje mee naar de dierenarts te nemen.

Over het algemeen krijgen puppy’s tussen de 9 en 12 weken nog een tweede vaccinatie. U kunt dan natuurlijk met uw puppy voor de eerste keer naar de dierenarts komen. Wij raden echter aan om al eerder met uw puppy een bezoekje te brengen. Op die manier kunt u direct een puppy controle bij de dierenarts uit laten voeren en weet u meteen of uw puppy helemaal gezond is.  

De eerste indruk is belangrijk tijdens een puppy check bij de dierenarts

De eerste indruk bij de dierenarts is voor een puppy erg belangrijk. Heeft de puppy bij de dierenarts een positieve ervaring, dan zal hij het in de toekomst een stuk minder eng vinden. Wij zijn ons hier bewust van en proberen dan ook altijd een positieve ervaring voor de puppy te creëren. We nemen de tijd voor uw puppy en gaan rustig aan de slag. Af en toe een lekker koekje kan dan ook zeker goed helpen! Op deze manier zorgen we ervoor dat uw puppy zich op zijn gemak voelt en dat hij weet dat hij in de toekomst niet bang hoeft te zijn voor de dierenarts.

Gratis puppy consult

De beste dierenarts voor uw puppy

Het kiezen van een dierenarts is iets persoonlijk. De kliniek moet bij u en uw huisdier passen. Dat begrijpen wij natuurlijk en daarom geven wij u graag de tijd om uw keuze te maken. Als u besluit uw puppy bij Dierenkliniek ‘t Leijdal in te schrijven, zullen we altijd voor de optimale zorg voor uw huisdier zorgen. Zo weet u zeker dat uw puppy niets te kort zal komen. 

Wij zijn erg gericht op ziektepreventie en doen er dan ook alles aan om uw puppy gezond en vrolijk te houden. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat uw puppy een keer ziek wordt. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar en zetten we alles op alles om uw puppy zo snel mogelijk weer beter te maken.

Een puppy consult bij uw dierenarts

Hebt u een nieuwe puppy en wilt u graag met uw puppy op consult? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Op onze website kunt u gemakkelijk online een afspraak maken, maar als u nog vragen hebt, of liever telefonisch een afspraak maakt, kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen graag waar we kunnen en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Back To Top