Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Ulicoten

De zoektocht naar een goede dierenarts in Ulicoten kan moeilijk zijn, maar wellicht is het slim om wat verder te kijken. Op maar 5 minuutjes rijden vindt u namelijk Dierenkliniek ‘t Leijdal, een kliniek met uiteenlopende specialismen waar u met ieder dier terecht kan. Dus of u nu een papegaai of een puppy hebt; we helpen u en uw dier graag verder.

Een dierenarts in de buurt van Ulicoten met alle kennis in huis

Het is altijd fijn om een dierenarts in de buurt te hebben. Wanneer er dan iets met je huisdier aan de hand is, kunt u namelijk snel de juiste hulp inschakelen. Onze dierenarts vindt u op 5 minuten rijden van Ulicoten vandaan en u bent er dus zo. Wij vinden voorkomen zeker beter dan genezen, maar natuurlijk kan uw dier altijd ziek worden of een pootje breken. Daarvoor kunt u bij ons uitstekend terecht. Onze specialisten zullen uw dier goed onderzoeken en er natuurlijk altijd goed voor zorgen. In onze moderne dierenkliniek hebben wij ook altijd de mogelijkheid om bloedonderzoek te doen, bloeddruk te meten en röntgenfoto’s te maken. Wanneer het nodig is, kunnen wij zelfs een operatie uitvoeren. Heeft u met spoed een dierenarts nodig maar is het buiten onze openingstijden? Dat is geen probleem. Wij werken samen met verschillende dierenartsen, ook in de buurt van Ulicoten, waardoor er ook buiten openingstijden altijd een dierenarts is die u en uw dier kunnen helpen. 

Vaccinaties en ziektepreventie

Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal hebben we ziektepreventie hoog in het vaandel staan. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom kunt u ook bij ons terecht voor verschillende vaccinaties. We geven de vaccinaties niet alleen, we adviseren u er ook graag over. Op het gebied van ziektepreventie houdt het niet op bij het geven van vaccinaties. Steeds wanneer u langskomt voor een inenting, zullen wij uw dier ook even controleren op verschillende aspecten van de gezondheid. Bij een jong dier letten we dan altijd weer op andere zaken dan bij een ouder dier. Elke vraag die u heeft over de gezondheid van uw huisdier, kunt u natuurlijk altijd bij ons stellen. Samen zorgen we ervoor dat uw dier nog heel wat jaartjes mee kan!

Maak direct een afspraak bij de dierenarts nabij Ulicoten

Uw nieuwe dierenarts heeft u nu gevonden, gewoon dichtbij Ulicoten! Wanneer u graag langs wil komen met uw huisdier, moet u altijd een afspraak maken. Wij werken niet met een inloopspreekuur, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Dat is niet alleen voor u, maar ook voor uw huisdier een stuk prettiger! Een afspraak maken kunt u doen door te bellen naar 0161 496016.

Back To Top