Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

Dierenarts Galder

Zoekt u een dierenarts in Galder of Strijbeek voor uw hond, kat, knaagdier of ander huisdier? Dierenkliniek ‘t Leijdal heeft voor ieder huisdier specialisten in huis; of het nu gaat om een puppy of om een papegaai! U vindt onze dierenkliniek in Chaam, een minuutje of 5-10 rijden van Galder of Strijbeek vandaan. Bij ons kunt u terecht voor de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscheck of voor advies wanneer uw dier ziek is.

Vaccinaties en gezondheidschecks bij de dierenarts in Galder

In onze dierenkliniek in de gemeente Alphen-Chaam vinden de preventie van ziektes erg belangrijk. Naast de jaarlijkse vaccinatie, kijken we uw dier ook na, zodat we kunnen zien hoe het met uw dier gaat en of er gezondheidsproblemen zijn. Mochten wij problemen of ziekte constateren bij uw huisdier, kunnen we op deze manier snel actie ondernemen. Bij puppy’s of kittens kijken we natuurlijk naar andere zaken dan bij senioren. Met onze kennis en ervaring weten we precies waar we op moeten letten!

Alle ruimte voor de verzorging van zieke dieren

Natuurlijk doet u er alles aan om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. Onze vaccinaties en gezondheidschecks helpen daar zeker bij. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat een dier ziek wordt. Signalen waar u op kunt letten: slecht eten of drinken, lusteloos zijn, overgeven of diarree. Wanneer u denkt dat uw dier ziek is, doet u er goed aan om naar onze dierenkliniek in Galder te komen. Met de grootste zorg onderzoeken we uw huisdier; we kunnen ter plekke bloedonderzoeken doen en de bloeddruk meten. Mocht er verdere behandeling nodig zijn, zoals een operatie, voeren wij deze op een later moment uit.

Ook voor spoedgevallen

Heeft uw kat of hond zijn pootje gebroken of merkt u dat uw konijn ziek is doordat het minder goed eet dan normaal? Dan kunt u voor deze spoedgevallen ook bij onze dierenarts in Galder terecht. We werken samen met verschillende praktijken in de buurt; zo kunt u ook in de avond en het weekend ervan uitgaan dat er altijd een dierenarts beschikbaar is

Neem contact op met onze dierenkliniek nabij Galder

Wilt u graag een afspraak maken voor uw huisdier bij onze dierenarts in de buurt van Galder? Dan kunt u gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0161 496016. We werken enkel op afspraak, zodat u nooit lang in de wachtkamer hoeft te zitten met uw huisdier.

Gebitsverzorging paarden

Dierenarts voor paarden, schapen en geiten in Galder

Naast de dierenartsen die werken op de kliniek zijn er ook dierenartsen/veeartsen die bij u thuis op bezoek kunnen komen voor uw paard, schaap of geit. Zo beloven wij dat er bij spoedgevallen altijd een dierenarts binnen 45 minuten aanwezig kan zijn als uw paard in Galder zoals bij koliek of een wond. Als uw paard wat minder ernstig ziek is dan kan u gewoon een afspraak maken op een tijd die u goed uitkomt.

Ook als u in Galder of Strijbeek woont en uw schapen of geiten ziek zijn kunt u ons altijd bellen. U wordt altijd dezelfde dag, of met spoed geholpen door een gespecialiseerde veearts die veel ervaring heeft met schapen en geiten.

texelaar
Back To Top