skip to Main Content
Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

Dierenarts Galder

Heeft u een goede dierenarts nodig in Galder of Strijbeek voor uw hond, kat, knaagdier of ander huisdier? Dierenkliniek ‘t Leijdal heeft de juiste specialisten rondlopen voor uw dier. Wat voor dier het ook is; of het nu gaat om een puppy of om een papegaai! U vindt onze dierenkliniek in Chaam, een minuutje of 5-10 rijden van Galder of Strijbeek vandaan. Of het nu gaat om een vaccinatie, gezondheidscheck of specialistisch advies; wij staan voor u en uw huisdier klaar.

Vaccinaties en gezondheidschecks bij de dierenarts in Galder

In onze dierenkliniek in de gemeente Alphen-Chaam vinden de preventie van ziektes erg belangrijk. Wanneer u langskomt voor de vaccinatie van uw hond of kat, wat meestal jaarlijks is, is dat niet het enige wat we doen. We kijken uw dier ook snel na, zodat we kunnen zien hoe het met de gezondheid gesteld is. Wanneer er actie ondernomen moet worden, zijn we er op deze manier snel bij en anders weet u dat uw dier weer een jaar vooruit kan! Bij puppy’s of kittens kijken we natuurlijk naar andere zaken dan bij senioren. Met onze kennis en ervaring weten we precies waar we op moeten letten! 

Alle ruimte voor de verzorging van zieke dieren

Natuurlijk doet u er alles aan om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. Onze vaccinaties en gezondheidschecks helpen daar zeker bij. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat een dier ziek wordt. Merkt u dat uw huisdier slecht eet en/of drinkt, lusteloos is of simpelweg overgeeft of diarree heeft? Dan is het verstandig om naar onze kliniek nabij Galder te gaan. Met de grootste zorg onderzoeken we uw huisdier en bekijken we wat er aan de hand is. We kunnen ter plekke bloedonderzoeken doen en de bloeddruk meten, en als het nodig is kunnen we uw dier later ook opereren. 

Ook voor spoedgevallen

Wanneer uw kat zijn poot breekt of uw hond per ongeluk iets opeet heeft wat niet de bedoeling was, heeft u natuurlijk met spoed een dierenarts bij u in de buurt van Galder nodig. Natuurlijk kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij hebben ook de juiste apparatuur in huis om röntgenfoto’s te maken, zodat we meteen kunnen zien wat er aan de hand is. Ook buiten openingstijden kunt u erop rekenen dat er altijd een dierenarts voor u klaar staat; we werken samen met verschillende praktijken in de buurt zodat er altijd er altijd een dierenarts is waar u terecht kan.

Neem contact op met onze dierenkliniek nabij Galder

Wilt u graag een afspraak maken voor uw huisdier bij onze dierenarts in de buurt van Galder? Dan kunt u gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0161 496016. We werken enkel op afspraak, zodat u nooit lang in de wachtkamer hoeft te zitten met uw huisdier.

Gebitsverzorging paarden

Dierenarts voor paarden, schapen en geiten in Galder

Naast de dierenartsen die werken op de kliniek zijn er ook dierenartsen/veeartsen die bij u thuis op bezoek kunnen komen voor uw paard, schaap of geit. Zo beloven wij dat er bij spoedgevallen altijd een dierenarts binnen 45 minuten aanwezig kan zijn als uw paard in Galder zoals bij koliek of een wond. Als uw paard wat minder ernstig ziek is dan kan u gewoon een afspraak maken op een tijd die u goed uitkomt.

Ook als u in Galder of Strijbeek woont en uw schapen of geiten ziek zijn kunt u ons altijd bellen. U wordt altijd dezelfde dag, of met spoed geholpen door een gespecialiseerde veearts die veel ervaring heeft met schapen en geiten.

texelaar
Back To Top