Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Goirle

Heeft u een goede dierenarts nodig in Goirle? Een die de juiste specialisten in huis heeft om te kunnen zorgen voor uw hond, kat, knaagdier of ander huisdier? Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal kunt u dan uitstekend terecht. U vindt onze dierenkliniek in Chaam, op nog geen half uur rijden van Goirle vandaan. U zit misschien even in de auto, maar dan is uw huisdier wel in handen van de beste specialisten. Wij hebben ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van operaties, het maken van röntgenfoto’s en het doen van bloedonderzoeken, wat bij lang niet alle dierenklinieken mogelijk is. In onze dierenkliniek nabij Goirle kunnen we de beste zorg aan uw huisdier bieden. Omdat we uitsluitend op afspraak werken, hoeft u nooit lang te wachten. Uiteraard zijn we er voor u als u een dierenkliniek nabij Goirle zoekt voor spoedgevallen.

Dierenkliniek ‘t Leijdal: voor ieder dier in de wijde omgeving van Goirle

Bij onze dierenarts kan ieder dier in de wijde omgeving van Goirle terecht. Bij ieder bezoek hebben we ziektepreventie hoog in het vaandel staan. Wanneer u bijvoorbeeld in onze dierenkliniek nabij Goirle komt voor de jaarlijkse vaccinatie van uw huisdier, zullen wij ook altijd een gezondheidscheck doen. Zo weet u dat uw dier weer een jaar door kan! Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe puppy? Dan controleren we deze graag volledig zodat u zeker weet dat het gezond is. En uw steenoude kat krijgt een seniorencontrole waarbij we goed letten op alle kwaaltjes waar een oudere kat last van kan hebben. Heeft u knaagdieren? Dan kunt u ook terecht bij onze dierenarts in de buurt van Goirle. Zo zorgen we er samen voor dat uw huisdieren lang en in goede gezondheid blijven leven!

Dierenarts voor ziekte en spoedgevallen 

U geeft uw huisdier goede voeding, zorgt ervoor dat het genoeg beweegt en geeft het natuurlijk heel veel liefde. Wij verzorgen het in onze dierenkliniek nabij Goirle met de juiste vaccinaties en controle. Dan kan het helaas nog steeds gebeuren dat uw geliefde huisdier ziek wordt. Het is belangrijk om dit zelf goed in de gaten te houden. Wanneer uw huisdier minder eet of drinkt, de vacht slecht wordt of het dier algeheel lusteloos wordt, is het tijd om aan de bel te trekken. Dan kunt u ook terecht bij onze dierenkliniek nabij Goirle. Onze kliniek is ingericht met de juiste faciliteiten om zieke dieren goed te kunnen verzorgen. Zo kunnen wij röntgenfoto’s maken, bloedonderzoeken doen en wanneer het nodig is zelfs een operatie uitvoeren. Wanneer zich een spoedgeval voordoet, bijvoorbeeld wanneer uw hond zijn pootje breekt, kunt u altijd bij één van onze dierenartsen in de buurt van Goirle terecht. Ook buiten openingstijden; doordat wij samenwerken met dierenartsen in de buurt staat er altijd een dierenarts voor u klaar!

Maak direct een afspraak bij de dierenarts in de buurt van Goirle

Krijgt u binnenkort een pup en wilt u alvast een afspraak maken voor de vaccinaties en gezondheidscontrole? Of heeft u het idee dat uw kat of knaagdier al een tijdje niet zo lekker is? Maak dan direct een afspraak bij Dierenkliniek ‘t Leijdal nabij Goirle. Dit kunt u doen door te bellen naar 0161 496016. We werken enkel op afspraak, zodat u nooit lang in de wachtkamer hoeft te zitten met uw huisdier.

Back To Top