Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Rijsbergen

Als u op zoek bent naar een goede dierenarts in de omgeving van Rijsbergen, is het wellicht slim om ook in de omliggende dorpen te kijken. Op 20 minuten rijden van Rijsbergen, vindt u namelijk Dierenkliniek ‘t Leijdal, een kliniek waar ieder dier voor ieder probleem terecht kan. Wij hebben hier de juiste specialisten rondlopen die uw dier met de grootste zorg kunnen helpen. Of het nu gaat om het geven van advies, het zetten van vaccinaties of zelfs het uitvoeren van operaties; uw huisdier kan altijd bij onze dierenarts nabij Rijsbergen terecht.

Ziektepreventie, vaccinaties en meer

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw huisdier gezond is en gezond blijft. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan ziektepreventie. Natuurlijk kunt u bij onze dierenarts in de buurt van Rijsbergen uitstekend terecht voor de vaccinatie van uw huisdier. Bij elke vaccinatie doen we ook een gezondheidscheck, om te zien of alles nog goed gaat met uw huisdier. Met een puppy bent u bij ons ook aan het juiste adres, dan staan we voor u klaar tijdens een gratis puppyconsult. U kunt dan al uw vragen stellen en de pup wordt helemaal onderzocht. Maar ook de oudere dieren verdienen goede zorg. Daarom biedt onze dierenarts nabij Rijsbergen ook een seniorenconsult. We controleren dan het bloed en de bloeddruk van uw dier en dan kunt u alle kwaaltjes van uw dier bespreken. Zo zorgen we er samen voor dat ze een lang en gezond leven hebben!

Met spoed of voor ziekte naar een dierenarts in de buurt van Rijsbergen

Natuurlijk zorgt u goed voor uw dier en doen wij dat ook. Dat betekent helaas niet dat er nooit iets kan gebeuren. Een blije, speelse hond heeft zo zijn poot gebroken, bijvoorbeeld. Ook kan het voorkomen dat uw kat of konijn ineens erg ziek wordt. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk naar een dierenarts bij u in de buurt in Rijsbergen. U bent van harte welkom bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. Wij hebben de mogelijkheid om direct röntgenfoto’s te maken waarbij de beste specialisten u bijstaan. Wanneer het nodig is om een operatie uit te voeren, hebben we altijd een dierenarts nabij Rijsbergen beschikbaar die dit met de grootste zorg uitvoert. Zo heeft u alles onder één dak. Ook buiten openingstijden staan we voor u klaar. We werken samen met verschillende dierenartsen in de buurt, zodat u altijd ergens terecht kunt! 

Maak een afspraak bij de dierenarts van Dierenkliniek ‘t Leijdal nabij Rijsbergen

Wilt u graag met uw dier naar de dierenarts, gewoon bij u in de buurt van Rijsbergen? Neem dan contact op met Dierenkliniek ‘t Leijdal om een afspraak te maken. We maken geen gebruik van een inloopspreekuur; de ervaring leert ons dat baasjes en huisdieren dan lang moeten wachten. Wanneer u een afspraak maakt, weet u meteen wanneer u aan de beurt bent. Maak direct een afspraak door te bellen naar 0161 496016.

Back To Top