Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Gilze

Heeft u een nieuw dier en bent u op zoek naar een goede dierenarts in de omgeving van Gilze? U kunt uitstekend terecht bij Dierenkliniek ‘t Leijdal in Chaam, op maar 10 minuutjes rijden van Gilze vandaan. Onze dierenkliniek is modern en u kunt bij ons terecht voor ieder dier. Gewoon met uw hond, kat of knaagdier of voor bijzondere dieren. Wij hebben de juiste specialisten in huis en bieden uw dier de beste zorg voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak bij onze dierenkliniek nabij Gilze!

Met uw huisdier naar de dierenarts voor vaccinaties

Bij onze dierenkliniek nabij Gilze kunt u terecht voor vaccinaties van uw huisdier. Wanneer u net een hond, kat of konijn in huis hebt, is het belangrijk om deze te vaccineren. Vaak hebben ze bij de fokker al vaccinaties gehad, maar heeft uw huisdier daarna nog een aantal vaccinaties nodig. Wanneer u bij Dierenkliniek ‘t Leijdal komt voor de vaccinatie van uw huisdier, doen we ook meteen een gezondheidscheck. Niet alleen wanneer u voor de eerste keer met uw pup of kitten komt, maar elk jaar wanneer ze voor de vaccinatie komen. Zo weet u zeker dat uw beste vriend er weer een jaar tegenaan kan! We zijn er natuurlijk ook voor de vaccinaties van knaagdieren. Zo is het belangrijk om uw konijn bij onze dierenarts nabij Gilze te laten inenten voor de meest voorkomende konijnenziektes. Bij veel andere knaagdieren, zoals cavia’s of hamsters, zijn vaccinaties niet nodig maar kunt u natuurlijk altijd bij onze dierenkliniek in de buurt van Gilze terecht voor een gezondheidscheck.

Snel naar de dierenarts in Gilze wanneer uw dier ziek is

Doordat wij uw dier bij elk bezoek voorzien van een gezondheidscheck, worden ziektes vaak vroeg ontdekt of kunnen ze zelfs voorkomen worden. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat uw huisdier ziek wordt. Vaak kunt u dat zien aan veranderingen in het gedrag, zoals ineens erg lusteloos worden terwijl uw dier altijd erg actief is. Ook kunt u het soms zien aan de vacht of merkt u het wanneer uw dier slecht eet of drinkt. Bij overgeven of diarree is het natuurlijk duidelijk. Heeft u een konijn? Dan moet u extra alert zijn; deze dieren laten niet snel ziek dat ze ziek zijn en kunnen niet overgeven. U doet er goed om uw konijn of ander knaagdier zo snel mogelijk naar onze dierenarts nabij Gilze te brengen als u het vermoeden heeft dat hij of zij ziek is.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw dier een pootje of staart breekt!. Ook daarvoor kunt u bij onze dierenkliniek nabij Gilze terecht. Onze kliniek is ruim ingericht voor de verzorging van uw zieke dier en wij hebben direct de mogelijkheden tot het maken van röntgenfoto’s en het doen van bloedonderzoeken. Wanneer het nodig is, hebben wij ook de mogelijkheid om direct te opereren. 

Neem contact op voor een afspraak in onze dierenkliniek nabij Gilze

Wanneer u een deskundige dierenarts in de omgeving van Gilze nodig hebt, kunt u uitstekend terecht bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. Wat voor huisdier u ook hebt en of u voor een vaccinatie, gezondheidscheck of ziek huisdier komt, wij helpen en verzorgen uw dier graag. Ook buiten openingstijden zorgen wij ervoor dat er altijd een dierenarts in de buurt van Gilze klaar staat voor spoedgevallen. Hiervoor werken wij samen met verschillende dierenklinieken. Wilt u graag een afspraak maken voor uw dier bij onze dierenkliniek nabij Gilze, bel dan naar 0161 496016.

Back To Top