skip to Main Content
Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Ulvenhout

Op zoek naar een dierenarts bij u in de buurt van Ulvenhout? Op nog geen tien minuten van Ulvenhout vandaan, vindt u een uitstekende dierenarts bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. U vindt ons in Chaam, wat natuurlijk niet ver van Ulvenhout vandaan is. Die tien minuutjes rijden zijn het waard; bij ons is ieder dier in uitstekende handen. We hebben uiteenlopende specialismen in huis wat ervoor zorgt dat vrijwel ieder dier bij ons terecht kan. Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw dier een gezond en gelukkig leven heeft.

Naar de dierenarts in Ulvenhout voor vaccinaties

Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal staat ziektepreventie hoog in het vaandel. Een goed voordeel van ziektepreventie is natuurlijk het zetten van vaccinaties. Uw dier kan ingeënt worden tegen verschillende ziektes, waardoor de kans een stuk groter wordt dat het een lang en gezond leven kan leiden. En dat is natuurlijk wat we willen! Ziektepreventie gaat bij ons echter nog een stuk verder dan enkel het zetten van vaccinaties. Bij elke vaccinatie doen we ook een gezondheidscheck om te controleren of alles nog goed gaat. Heeft u net een pup in huis, dan kunt u bij ons terecht voor een gratis puppyconsult. Heeft u al een zeer oude kat in huis, dan staan we voor u klaar met een speciaal seniorenconsult waarbij we bijvoorbeeld de bloeddruk meten en een bloedonderzoek doen. Samen zorgen we voor gezonde huisdieren!

Voor spoedgevallen naar de dierenarts

Wanneer zich een spoedgeval voordoet, is het wel zo fijn als u naar een dierenarts kan in de buurt van Ulvenhout, zodat u niet ver hoeft te rijden. Binnen tien minuten bent u bij Dierenkliniek ‘t Leijdal en staan we voor u en uw huisdier klaar! Ook buiten openingstijden kunt u er altijd vanuit gaan dat er een dierenarts in de buurt van Ulvenhout voor u klaar staat. Wij werken namelijk samen met verschillende dierenartsen in de buurt, zodat er 100% van de tijd een dierenarts is waarbij u terecht kan. 

Een afspraak maken bij onze dierenarts nabij Ulvenhout

Wilt u graag een afspraak maken bij Dierenkliniek ‘t Leijdal, dan kunt u bellen naar 0161 496016. Wij werken alleen op afspraak en niet met een inloopspreekuur. De ervaring wijst uit dat baasjes en dieren dan altijd erg lang zitten te wachten, wat natuurlijk niet prettig is. Met een afspraak weet u dat u direct aan de beurt bent. We zien u en uw huisdier graag verschijnen. 

Back To Top