skip to Main Content
Voor spoed 24/7 0161 496016
Direct een afspraak maken

Zo maakt u online een afspraak

Door middel van onderstaande link komt u bij de online afspraken module van dierenkliniek ’t Leijdal. Om een zo goed mogelijk zorg te leveren is de planning voor ons van het grootste belang. Daarom hebben we wel een aantal restricties voor het zelf maken van een afspraak:

1) Spoedgeval? => wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 0161 496016

2) U kunt voorlopig alleen afspraken maken voor standaard bezoeken zoals: Vaccinaties, nagels knippen of controleconsulten na een operatie.

3) Voor consulten met een ziek dier, specifieke problemen of operaties willen wij graag dat u belt. Vaak willen wij extra informatie van tevoren om u beter te kunnen helpen en krijgt u ook extra informatie ter voorbereiding van het bezoek.

4) U hebt de mogelijkheid om afspraken tot 48 uur vantevoren te maken en maximaal 14 dagen vooruit. Wilt u buiten deze periode afspraken maken dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

5) Er staan beperkte tijdsblokken open voor het maken van online afspraken. Wilt u een afspraak buiten deze tijden dan is dat vaak wel mogelijk, maar dan hebben we ook graag dat u even belt.

6) Mochten er bij ons onduidelijkheden zijn over de afspraak die u gepland heeft dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Back To Top