Voor spoed 24/7 0161 496016
Direct een afspraak maken

Zo maakt u online een afspraak

Door middel van onderstaande link komt u bij de online afspraken module van dierenkliniek ’t Leijdal. Om een zo goed mogelijk zorg te leveren is de planning voor ons van het grootste belang. Daarom hebben we wel een aantal restricties voor het zelf maken van een afspraak:

1) Spoedgeval? => wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 0161 496016

2) U kunt alleen afspraken maken voor standaard bezoeken zoals: vaccinatie, een ziek dier (consult 15 minuten, nagels knippen,wondcontrole na operatie. Bij twijfel vragen wij om telefonisch een afspraak te maken om misverstanden te voorkomen.

3) Voor operaties, onderzoek onder verdoving, echografie, röntgenfoto’s en uitgebreide consulten willen wij graag dat u belt. Vaak willen wij extra informatie van tevoren om u beter te kunnen helpen en krijgt u ook extra informatie ter voorbereiding van het bezoek.

4) U hebt de mogelijkheid om afspraken tot 48 uur vantevoren te maken en maximaal 14 dagen vooruit. Wilt u buiten deze periode afspraken maken dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

5) Er staan beperkte tijdsblokken open voor het maken van online afspraken. Wilt u een afspraak buiten deze tijden of bij een andere dierenarts, dan is dat vaak wel mogelijk, maar dan hebben we ook graag dat u even belt.

6) Mochten er bij ons onduidelijkheden zijn over de afspraak die u gepland heeft dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. De afspraak staat pas definitief vast wanneer u van ons een bevestigingsmail hbet ontvangen.

Back To Top