Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

Een goede dierenarts voor uw hond

Uw hond is niet zomaar een huisdier; het maakt onderdeel uit van uw gezin. U wil dan ook graag dat uw hond de beste zorg krijgt, bij Dierenkliniek ‘t Leijdal bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar om uw hond de beste zorg te bieden. We zijn er voor de grootste windhonden en de kleinste chihuahua’s, voor de pasgeboren pups en voor de hond op zijn oude dag. U kunt rekenen op een dierenarts die altijd voor u en uw hond klaar staat. 

Met uw hond naar de dierenarts

Wanneer u besloten hebt om een hond in huis te nemen, gaat u natuurlijk al op zoek naar een dierenarts. U wilt goed begeleid worden in het opvoeden van uw pup en weten waartegen u hem of haar nog moet vaccineren. En hoe zit het ook alweer met ontworming en bescherming tegen vlooien en teken? Al vanaf het moment dat u uw hond in huis hebt, staat onze dierenarts voor je klaar. U bent van harte welkom op een gratis puppyconsult waar we uw nieuwe pup helemaal onderzoeken en kijken of hij of zij gezond is. Als er nog vaccinaties nodig zijn, geven we die of maken we daarvoor een afspraak. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo geven we samen uw pup de beste start van zijn leven.

Gratis puppy consult

Zorg van jong tot oud

We zijn er natuurlijk niet alleen voor pups, want uw hond heeft zijn hele leven lang zorg van een goede dierenarts nodig. Wij vinden voorkomen altijd beter dan genezen en zijn daarom erg ingesteld op ziektepreventie. Ieder jaar komt uw hond natuurlijk bij ons langs voor de vaccinatie, maar daar laten we het niet bij. Als u dan toch met uw hond naar de dierenarts gekomen bent, controleren we hem of haar ook meteen. Heeft uw hond een bepaalde leeftijd bereikt dan volgt een speciaal seniorenconsult. Dan controleren we uw oudje volledig en doen we ook een bloeddrukmeting en bloedonderzoek om te zien of alles nog goed gaat. Het maakt voor ons ook niets uit welk ras uw hond is. Chihuahua’s, bulldogs, boxers, Deense doggen en labradors, allemaal zijn ze welkom!

Wanneer kan ik met mijn zieke hond naar de dierenarts?

Hoewel we erg gericht zijn op ziektepreventie, kan het natuurlijk voorkomen dat uw hond ziek wordt of misschien wel een pootje breekt. Dan is het goed om te weten dat er bij ons altijd een dierenarts klaar staat om uw hond te helpen. U kunt ook buiten reguliere openingstijden bij ons terecht. Wij werken samen met praktijken in de buurt zodat u buiten openingstijden direct wordt doorverbonden met de dienstdoende arts. Voor zieke dieren nemen we alle tijd en hebben we een goed ingerichte kliniek. We kunnen bij problemen direct een röntgenfoto maken, bloedonderzoek doen of operaties verrichten in onze eigen kliniek.

Kosten en tarieven van de dierenarts voor uw hond

Wij zorgen er altijd voor dat de kosten van het bezoek aan de dierenarts zo laag mogelijk blijven. Natuurlijk verschillen de tarieven per bezoek afhankelijk van wat er moet gebeuren. Hier vindt u een overzicht van onze tarieven. Wilt u graag met uw hond naar onze dierenarts komen, dan kunt u een afspraak maken. We werken niet met een inloopspreekuur, zodat u en uw hond nooit lang hoeven te wachten. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0161 496016.

Voor vaccinaties kunt u tegenwoordig zelf online een afspraak inplannen.

Back To Top