Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Bavel

Woont u in Bavel en bent u op zoek naar een goede dierenarts voor uw huisdier(en)? Dan bent u aan het juiste adres bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. U vindt onze dierenkliniek in Chaam, op ongeveer een kwartiertje rijden van Bavel vandaan. Hier vindt u dan ook de beste specialisten die alle tijd nemen voor uw dier; wat voor dier dat ook is. U kunt direct een afspraak maken in onze dierenkliniek door telefonisch contact op te nemen.

Ziektepreventie om uw huisdieren gezond te houden

In onze dierenkliniek nabij Bavel vinden we ziektepreventie heel belangrijk. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen en daar staan we dan ook helemaal achter. U kunt daarom bij ons uitstekend terecht voor het vaccineren van uw huisdieren, zodat ze beschermd zijn tegen de meest voorkomende ziektes in hun ras. Wanneer u voor de eerste of jaarlijkse vaccinatie van uw huisdier komt, doen we ook meteen een algehele gezondheidscheck. Hierbij letten we bij jonge dieren natuurlijk op andere zaken dan bij oudere dieren. Van een puppycheck tot een seniorencheck; wij zorgen voor dieren van jong tot oud. 

Met een ziek huisdier naar een dierenarts nabij Bavel

Hoewel we er natuurlijk allemaal op gericht zijn om te voorkomen dat uw dier ziek wordt, kan het natuurlijk nog steeds gebeuren. Het is heel belangrijk om uw dier goed in de gaten te houden. Wanneer het minder of niet meer eet en drinkt, moet u zo snel mogelijk naar een dierenarts. Ook wanneer uw huisdier ineens geen energie meer heeft en zich lusteloos gedraagt of de vacht verslechterd, is het slim om eens langs de dierenarts te gaan. Natuurlijk kunt u bij onze dierenkliniek nabij Bavel ook terecht wanneer uw huisdier bijvoorbeeld een poot of staart gebroken heeft! Wij hebben alle faciliteiten om een ziek dier te verzorgen en kunnen röntgenfoto’s maken, bloedonderzoeken doen en zelfs een operatie verrichten wanneer nodig. 

Een dierenarts voor alle dieren in Bavel en omgeving

Bij onze dierenkliniek nabij Bavel kunnen bijna alle dieren terecht. Natuurlijk zijn wij er voor honden, katten en knaagdieren maar ook bijzondere dieren kunnen wij behandelen. Wij hebben specialisten in dienst met de juiste kennis en ervaring om uw dier te helpen. Wanneer u een dierenarts in de omgeving van Bavel nodig hebt buiten onze openingstijden, staat er alsnog een arts voor u klaar. Doordat we samenwerken met verschillende dierenartsen in de omgeving, kunt u altijd ergens terecht. Wilt u graag een afspraak maken voor uw huisdier bij Dierenkliniek ‘t Leijdal? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0161 496016. Er is een inloopspreekuur, wij werken alleen op afspraak. Dit zodat u nooit lang hoeft te wachten en we uw dier de stress van het wachten willen ontnemen. 

Back To Top