Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Riel

Verwacht u binnenkort een nieuw huisdier en bent u daarvoor op zoek naar een dierenarts in de omgeving van Riel? Het is erg slim om een dierenarts te kiezen waarvoor u niet al te ver hoeft te reizen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een dierenarts die gespecialiseerd is op verschillende vlakken en waar u te allen tijde terecht kan. Op 20 minuutjes rijden van Riel vindt u zo’n dierenarts, namelijk bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. Wij vertellen u graag meer over onze kliniek!

Ziektepreventie hoog in het vaandel bij deze dierenarts nabij Riel

U wilt natuurlijk het liefst dat uw dier gezond blijft en dat het nooit ziek wordt. Dat willen wij ook! Wij vinden voorkomen altijd beter dan genezen en hebben ziektepreventie dan ook hoog in het vaandel staan. Wanneer u bij onze dierenarts nabij Riel komt voor bijvoorbeeld een vaccinatie, kunt u alle vragen stellen die u heeft. Daarnaast doen wij dan ook altijd een snelle gezondheidscheck, om te onderzoeken of alles nog goed gaat. Heeft u net een puppy in huis? Dan nodigen we u van harte uit voor een gratis puppyconsult. Of juist wanneer u een hele oude kat in huis heeft, kunt u bij ons terecht voor een seniorencheck waarbij we de bloeddruk en bloedwaardes onderzoeken om zeker te weten dat uw beste vriend nog wat jaren meekan. 

Huisdier gedraagt zich anders dan normaal? Naar de dierenarts!

Hoewel we er samen natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huisdier niet ziek wordt, kan dat altijd gebeuren. Het is belangrijk om goed op uw huisdier te letten. Heeft het bijvoorbeeld ineens geen eetlust meer of drinkt het een stuk minder? Vallen er haren uit of is uw huisdier moe en lusteloos, terwijl het altijd actief was? Dan is het slim om aan de bel te trekken en naar de dierenarts te gaan. Wij zorgen er dan voor dat uw dier snel weer de oude is. Ook wanneer uw huisdier bijvoorbeeld een pootje breekt, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de mogelijkheid om röntgenfoto’s te maken en kunnen zelfs opereren wanneer dat nodig is. 

Maak een afspraak bij onze dierenarts nabij Riel

Wanneer uw huisdier nieuwe vaccinaties nodig heeft, u vragen heeft of wanneer uw huisdier zich niet helemaal goed voelt, belt u dus onze dierenarts nabij Riel! Wij zorgen er dan voor dat het snel weer goed gaat met uw dier. Het is bij ons alleen mogelijk om langs te komen op afspraak, zo zorgen we ervoor dat niemand lang hoeft te wachten. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0161 496016.

Back To Top