Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Baarle-Nassau

Het kan lastig zijn om een goede dierenarts te vinden in Baarle-Nassau, daarom is het wellicht slim om wat verder te kijken. Bijvoorbeeld in de richting van Chaam, waar u Dierenkliniek ‘t Leijdal vindt. Op nog geen kwartier rijden van Baarle-Nassau vandaan, vindt u een kliniek waar u terecht kunt voor al uw huisdieren. Hier lopen de specialisten rond die uw huisdieren goed kunnen verzorgen en waar u terecht kunt voor al uw vragen. We ontvangen u en uw huisdier graag!

Uw huisdieren laten vaccineren bij Dierenkliniek ‘t Leijdal nabij Baarle-Nassau

Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal, nabij Baarle-Nassau, kunt u uitstekend terecht voor het vaccineren van uw huisdieren. De meest voorkomende dieren die we vaccineren zijn natuurlijk honden, katten en konijnen maar we zijn er voor alle gezelschapsdieren. We adviseren u hier ook graag over; we zijn gespecialiseerd in ziektepreventie en vinden voorkomen dan ook zeker beter dan genezen. Bij elke vaccinatie doen we ook een gezondheidscheck bij uw huisdier. En wanneer u vragen heeft over de gezondheid van uw dier, kunt u deze ook meteen stellen. Zo zorgen we er samen voor dat uw dier weer een jaar vooruit kan!

Ziek of een gebroken pootje?

Natuurlijk doen we er samen alles aan om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. Met vaccinaties, gezondheidschecks, voldoende beweging en goede voeding moet dat goedkomen. Natuurlijk kan het wel voorkomen dat uw dier ziek wordt. Ook dan kunt u terecht bij onze dierenkliniek nabij Baarle-Nassau. Onze kliniek is volledig ingericht om zieke dieren goed te kunnen behandelen. Zo kunnen we bloedonderzoeken doen, röntgenfoto’s maken en hebben we zelfs de mogelijkheid om direct te opereren wanneer dat nodig is. Was u bijvoorbeeld lekker aan het wandelen met uw hond en brak hij ineens zijn pootje? Dan heeft u natuurlijk met spoed een dierenarts nodig. Ook buiten onze openingstijden hoeft u niet zonder dierenarts te zitten. Door onze afspraken met dichtbijzijnde dierenartsen, staat er 100% van de tijd een dierenarts voor u klaar.

Maak een afspraak bij onze dierenarts nabij Baarle-Nassau

Heeft uw huisdier binnenkort een vaccinatie nodig of bent u op zoek naar een nieuwe dierenarts in de omgeving van Baarle-Nassau? Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal bent u van harte welkom. We hebben geen inloopspreekuur, maar werken altijd op afspraak. Op deze manier hoeven u en uw dier nooit lang te wachten. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0161 496016.

Back To Top