Voor spoed 24/7 0161 496016
paard en pony

Dierenarts Meer

Bent u op zoek naar een goede dierenarts in de omgeving van Meer? Heeft u al eens over de grens gekeken? Op nog geen 20 minuten rijden van Meer, vindt u namelijk een zeer goede dierenarts. Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal kan ieder dier terecht, om welke klachten het ook gaat. Zo hebben wij de mogelijkheden in huis om te opereren, röntgenfoto’s te maken en bloedonderzoeken te doen, zodat wij uw dier zo goed mogelijk kunnen helpen.

Uw dier laten vaccineren door een dierenarts in de buurt van Meer

Een van de belangrijkste dingen wanneer u een huisdier hebt, is natuurlijk het vaccineren ervan. Ieder dier moet weer tegen wat anders worden ingeënt, en bij Dierenkliniek ‘t Leijdal weten we precies hoe dat zit. Wanneer u daar vragen over hebt, kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ziektepreventie zeer hoog in het vaandel staan. Daarom controleren wij uw dier altijd helemaal bij een vaccinatie, zodat we zeker weten dat uw dier weer even vooruit kan! Heeft u net een puppy in huis? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een gratis puppyconsult. We controleren uw pup helemaal en u krijgt de mogelijkheid om alle vragen te stellen die u maar heeft. Maar ook wanneer u al een ouder dier in huis heeft, zijn wij er voor gezondheidschecks en ziektepreventie. 

Huisdier ziek of een gebroken pootje? 

We doen er samen alles aan om uw huisdier gezond te houden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat uw huisdier ziek wordt. Het is belangrijk om uw dier goed in de gaten te houden. Wanneer het minder eet of drinkt dan normaal of een stuk minder actief is dan normaal, is het verstandig om even naar de dierenarts bij u in de buurt van Meer te gaan. Wij kunnen uw huisdier dan helemaal onderzoeken en hebben ook de mogelijkheid om bloeddruk te controleren, bloedonderzoeken te doen of zelfs operaties te verrichten. Het komt daarnaast natuurlijk ook erg vaak voor dat huisdieren pootjes of staarten breken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We maken röntgenfoto’s en zorgen er vervolgens voor dat alles weer netjes aan elkaar groeit. Ook wanneer dit buiten openingstijden gebeurt, kunt u altijd bij een dierenarts in de buurt van Meer terecht. Wij werken namelijk samen met verschillende dierenartsen in de omgeving, zodat er altijd een specialist voor u klaar staat. 

Maak een afspraak bij onze dierenarts nabij Meer

Wilt u graag langskomen met uw huisdier, dan is dat zeker mogelijk. Wij zorgen er graag voor dat uw dier zich snel weer de oude voelt. Wij werken niet met inloopspreekuren, maar met afspraken. Zo hoeft u nooit lang te wachten, wat voor de huisdieren zelf ook erg prettig is. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0161 496016.

Back To Top