Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

De beste dierenarts voor uw fret

Een fret is een huisdier dat wat minder vaak voorkomt in Nederland. Deze prachtige diertjes hebben, net als andere knaagdieren, een goede verzorging en af en toe medische zorg nodig. Als u op zoek bent naar een goede dierenarts voor uw fret, kunt u zeker bij Dierenkliniek ‘t Leijdal terecht. Onze dierenarts is gespecialiseerd in de verzorging van de fret en wij helpen u dan ook graag. 

Vaccinaties voor uw fret

Het is erg belangrijk om de dierenarts uw fret te laten vaccineren tegen hondenziekte. De fret is hier zeer gevoelig voor en als uw fret hiervan ziek wordt, zal hij hieraan ook overlijden. Dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. Door uw dierenarts de fret tussen 9 en 12 weken te laten vaccineren, kunt u deze ziekte voorkomen. Bij Dierenkliniek ‘t Leijdal kunnen wij uw fret op de juiste manier vaccineren en zorgen we ervoor dat dit een positieve ervaring is.

Gratis puppy consult

Met uw fret naar de dierenarts

Om de gezondheid van uw fret in de gaten te houden, is het belangrijk dat u het gedrag van uw fret goed leert kennen. Verder is het ook goed om uw fret regelmatig te wegen, dat kunt u bijvoorbeeld het beste om de paar dagen of iedere week doen. Merkt u een verandering in gedrag of schommelingen in het gewicht, laat dan de dierenarts naar uw fret kijken. Gezien fretten kleine dieren zijn, is het belangrijk om niet te lang te wachten voordat u naar de dierenarts gaat met uw fret. Zo kunt u erge problemen voorkomen.

Neem contact op met onze dierenarts voor uw fret

Bent u op zoek naar een goede dierenarts voor uw fret, dan kunt u zeker terecht bij Dierenkliniek ‘t Leijdal. Wij zijn een ervaren dierenkliniek en hebben veel verstand van de verzorging van al uw huisdieren. Zo kunnen we u op de best mogelijke manier helpen. Wilt u graag een afspraak maken bij onze dierenarts voor uw fret? Neem dan gerust even contact met ons op!

Voor vaccinaties kunt u tegenwoordig zelf online een afspraak inplannen.

Back To Top