Voor spoed 24/7 0161 496016
gezelschapsdieren Dierenkliniek 't Leijdal

Dierenarts Meerle

Bent u op zoek naar een dierenarts in Meerle voor uw hond, kat of knaagdier? Dan bent u bij Dierenkliniek ‘t Leijdal aan het juiste adres! Wij zijn een professionele dierenkliniek en hebben dierenartsen gespecialiseerd op alle gebieden in dienst. Zo kunnen wij altijd de beste zorg voor uw dier bieden.

Onze dierenarts in Meerle zorgt voor vaccinaties en gezondheidschecks

Als dierenarts in Meerle zetten wij de gezondheid van uw huisdier altijd op nummer één. Voorkomen is beter dan genezen, vinden wij, daarom doen we er alles aan om ziektes bij uw geliefde huisdier zo veel mogelijk te voorkomen. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van halfjaarlijkse gezondheidschecks. Daarbij weten wij natuurlijk precies welke vaccinaties uw huisdier nodig heeft en kunnen wij die ook allemaal geven. Als uw huisdier goed gevaccineerd is, worden veel ziektes al voorkomen en kunt u een hoop zorgen, kosten en leed besparen.

Ook voor spoedgevallen staat onze dierenarts in Meerle voor u klaar

Is uw huisdier spontaan erg ziek geworden, of gewond geraakt en heeft u te maken met een spoedgeval? Ook dan kunt u direct bij onze dierenarts in Meerle terecht. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat uw kat zijn pootje breekt, of dat uw hond iets verkeerd eet. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar en er is ook altijd een dierenarts in de buurt. Daarbij hebben wij alle belangrijke apparatuur in huis om uw huisdier volledig te checken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw huisdier direct de zorg krijgt die hij nodig heeft.

Neem contact op met onze dierenarts in Meerle

Als u op zoek bent naar een dierenarts in Meerle, kunt u zeker bij Dierenkliniek ‘t Leijdal terecht. Wij zijn en dierenkliniek met een hart voor uw dier en een oog voor het welzijn van uw huisdier. Daardoor kunnen we er altijd voor zorgen dat uw huisdier zich op zijn best voelt. U kunt met alle dieren bij ons terecht! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen, of wilt u graag een (kennismakings)afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op!

Gebitsverzorging paarden
texelaar
Back To Top