Voor spoed 24/7 0161 496016
hand poot Anouk Rottweiler
Trimsalon Chaam

Anouk werkt sinds 2010 als  gediplomeerd paraveterinair in dierenkliniek ’t Leijdal. In 2016 is ze begonnen aan de trimopleiding welke ze succesvol afgerond heeft. Hierdoor is ze nu ook gediplomeerd trimster. Vanaf november 2017 zijn de deuren van trimsalon ’t Leijdal geopend en staat ze ook voor de volledige vachtverzorging van uw hond en kat klaar.

Optimale vachtverzorging bij onze trimsalon

Doordat honden en daarmee hun vacht in de loop der jaren veranderen, is het noodzakelijk dat jij als baas helpt in het onderhoud van de vacht. Daarbij is bij veel rassen regelmatige vachtverzorging door een vakkundige trimsalon nodig om te voorkomen dat er grote problemen ontstaan wat betreft de huid en vacht.

Een hondentrimmer nabij Breda en Tilburg voor de beste behandeling van uw hond

Elke hond van ieder ras is welkom in onze trimsalon. Een vachtbehandeling is per hond verschillend en afhankelijk van ras, vachtsoort en vachtconditie en kan bestaan uit bijvoorbeeld wassen, plukken, knippen, ontwollen, uitdunnen en scheren. Wilt graag alleen uw hond laten wassen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wij behandelen uw hond alleen op afspraak zodat we op deze manier alle aandacht aan uw hond kunnen geven. Onze hondentrimsalon ligt tussen Tilburg en Breda en wij zijn makkelijk te bereiken.

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina trimsalon ’t Leijdal  Afbeeldingsresultaat voor facebook

 

 

Trimster Chantal Bekkers

Chantal werkt sinds 2020 als hondentrimster in trimsalon ’t Leijdal. In 2020 heeft ze haar trimopleiding succesvol afgerond aan het HKI in Bunnik. Hierdoor is ze gediplomeerd hondentrimster. Samen met Anouk staat ook Chantal klaar voor de volledige vachtverzorging van uw hond.

 

De hondenkapper nabij Tilburg en Breda

Een goede vachtbehandeling is belangrijk. Door goed voor de vacht van uw hond te zorgen, weet u zeker dat uw hond lekker in zijn vel blijft zitten. Brengt u uw hond regelmatig naar onze trimsalon nabij Breda en Tilburg dan zorgt u ervoor dat uw hond bijvoorbeeld niet beperkt wordt in zijn bewegingen, of last krijgt van huidproblemen. Dat is belangrijk, haren vol klitten en vuil kunnen voor ontstekingen en pijn zorgen.

Hebt u een kat? Ook dan kunt u terecht bij onze trimsalon nabij Breda en Tilburg.

Een trimsalon ook voor puppies en de rui

Ook wanneer u een jonge hond of een puppy hebt kunnen wij deze goed behandelen. Wij zorgen dan voor een optimale vachtverzorging van uw lieve huisdier. Zo blijft de vacht van uw hond al vanaf zijn jonge jaren in goede conditie en zal hij niet snel last krijgen van huidproblemen.

Als uw hond of kat in de rui is, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben speciale vacht behandelingen voor uw huisdier om ervoor te zorgen dat deze snel van al die losse, jeukende haren af is. Zo kan uw dier genieten van een kersverse vacht en hebt u thuis geen last van kluiten loszwevende haren.

 

Maak direct een afspraak.

Er zit veel verschil in tijd van de behandeling per hond. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op om met u te bespreken wat de beste opties zijn voor de vachtverzorging van uw dier.

U kunt ook altijd bellen naar de praktijk voor een afspraak.

Ulicotenseweg 32, 4861 RT Chaam

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Ras *

  Naam dier *

  Gewenste behandeling *

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  Back To Top