Voor spoed 24/7 0161 496016
Dierenarts Alpaca Baarle Nassau Ulicoten Alphen Gilze Chaam
Paul van den Oord

Alpaca dierenarts

Paul van den Oord

Gespecialiseerde dierenarts voor uw alpaca

Laatste jaren zien we een toename van het aantal alpaca’s binnen onze dierenartsenpraktijk. De alpaca is altijd al een bekende diersoort in onze praktijk geweest doordat er enkele fanatieke alpacafokkers in onze praktijk actief zijn. Naast de vraag om professionele curatieve en preventieve diergeneeskunde komen er ook telefonisch veel vragen binnen. Om aan deze toenemende vraag naar kennis en kunde te voldoen hebben we ons gespecialiseerd in de geneeskunde van de alpaca’s om de beste zorg aan u te kunnen leveren!

Zo hebben we ruime ervaring in het behandelen van zieke dieren maar ook veel voorkomende handelingen zoals vaccineren, plasma infuus veulens, knippen van tanden, het castreren van hengsten, het bekappen van de hoeven en vele andere zaken. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het houden van uw alpaca’s. Denk aan voedingsadviezen, huisvestingstips, ontwormingstrategieën, entschema’s, enz.

Zowel ervaren als onervaren eigenaren zijn bij ons op het goede adres. Alpacadierenarts Paul van den Oord is uw eerste aanspreekpunt. Hij is dagelijks bereikbaar/beschikbaar voor advies/overleg en behandeling. Aarzel niet om contact op te nemen, wij zijn u graag van dienst!

Back To Top