Voor spoed 24/7 0161 496016

Maand van het afvallen

Vanaf september tot en met eind november 2018 staat onze praktijk in het teken van gewichtsverlies. Wij besteden hier aandacht aan omdat overgewicht bij onze huisdieren voor gezondheidsproblemen kan zorgen zoals gewrichtsproblemen, suikerziekte, hartproblemen en een verhoogd anesthesierisico. Ongeveer 60% van de huisdieren in Nederland heeft last van overgewicht.

Naast voldoende beweging is voeding uitermate belangrijk in het verhelpen én voorkomen van overgewicht. Om uw huisdier te helpen in de strijd tegen de kilo’s bieden wij u volgende actie aan:

50% korting op uw eerste en 25% korting op uw 2e aankoop Specific Weight Reduction voor hond en kat!*

Hiernaast bieden wij het hele jaar door GRATIS gewichtsbegeleiding aan door onze paraveterinairen. In samenspraak met uw wensen kunnen ze voor u een voedings- en bewegingsschema opstellen en plannen ze regelmatige weegmomenten in. Het is geheel vrijblijvend, maar kan net even dat steuntje in de rug zijn voor u. U kunt zich hiervoor aanmelden via ons telefoonnummer 0161-496016 of aan de balie.

* Deze actie geldt alleen voor de 1e en 2e aankoop, niet voor huisdieren die al Specific Weight Reduction krijgen. Geldt voor droog- en natvoeding.

Ons werkgebied is: Galder, Riel, Meer, Rijsbergen, Ulvenhout, Ulicoten, Goirle, Alphen, Baarle-Nassau, Bavel en Gilze.

Back To Top