Voor spoed 24/7 0161 496016

Juni chipmaand

Juni chipmaand!

Hoe eerder uw hond of kat gechipt en geregistreerd is, hoe sneller de kans dat hij of zij na vermissing weer bij u thuis in zijn of haar mandje zit.

Het chippen en registreren van honden is sinds 2013 verplicht. Voor katten is dit nog niet verplicht maar wij raden het zeer sterk aan omdat wij het net als bij de hond belangrijk vinden dat ook de kat bij vermissing terug gebracht kan worden bij zijn of haar eigenaar. Is uw huisdier nog niet gechipt regel dit dan voor de vakantie! De vakantie periode is een tijd waarin uw huisdier een groot risico loopt om vermist te raken.

Is uw huisdier al wel gechipt? Controleer dan of uw gegevens juist genoteerd zijn. Dit kunt u doen door op de website www.chipnummer.nl het 15 cijferige chipnummer van uw huisdier in te voeren.

U kunt er ook voor kiezen dat uw gegevens “verborgen” worden dit ivm privacy. De dierenkliniek of het asiel zal dan contact op moeten nemen met de databank. Op deze manier zal u uw huisdier minder snel bij u terecht komen. Dit omdat de databank niet 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar is.

Is uw hond of kat nog niet gechipt? Profiteer nu van €10,- korting in de maand juni.

U kunt hiervoor afspraak maken via het nummer 0161-496016

Ons werkgebied is: Galder, Riel, Meer, Rijsbergen, Ulvenhout, Ulicoten, Goirle, Alphen, Baarle-Nassau, Bavel en Gilze.

Back To Top