Voor spoed 24/7 0161 496016

Februari is de maand van het gebit!

 

 

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de honden en 67% van de katten ouder dan 3 jaar gebitsproblemen hebben.

Deze problemen blijven vaak door u als eigenaar onopgemerkt! Het voedingspatroon en de voedingssoort van huisdieren is in de loop van de jaren erg veranderd en is niet meer te vergelijken met die van de wilde voorouders. Hierdoor is gebitsverzorging nu noodzakelijk geworden. Elk jaar in februari vragen we aandacht voor gebitsproblemen en -verzorging tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. Maar natuurlijk verdient het gebit van je hond of kat ook de rest van het jaar alle aandacht!

Tijdens de Maand van de Gebitsverzorging biedt Dierenkliniek ’t Leijdal u een GRATIS gebitscontrole aan voor uw huisdier(en). U kunt hier zoals gebruikelijk een afspraak voor maken. Daarnaast geven wij 10% korting op gebitsreinigingen. Uit te voeren behandelingen na de gebitsreiniging vallen buiten deze kortingsregeling. Bovendien geven wij 10% KORTING op een verpakking Orozyme Bucco-Fresh. Orozyme Bucco-Fresh zorgt voor minder vaste tandplaquevorming en een frissere adem. Het poeder kan dagelijks via de voeding worden gegeven.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze kliniek.

De Maand van het Gebit is ook van kracht voor paarden! 

Dus als u uw paard(en) aanbiedt voor een gebitscontrole en/of behandeling bij onze paardendierenarts Hans Caron krijgt u ook 10% korting.

Ons werkgebied is: Galder, Riel, Meer, Rijsbergen, Ulvenhout, Ulicoten, Goirle, Alphen, Baarle-Nassau, Bavel en Gilze.

Back To Top