Voor spoed 24/7 0161 496016

Versterking team Gezelschapsdierenartsen

Fleur BessemsMijn naam is Fleur Bessems. Ik ben in 2008 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de omgeving van Utrecht en Amsterdam hebben mijn vriend en ik besloten om de randstad achter ons te laten en een nieuwe start te maken in Brabant.

Sinds 3 april ben ik het team van dierenkliniek ’t Leijdal komen versterken. Ik heb heel veel zin om te werken in deze grote en dynamische praktijk. Mijn interesses qua vakgebied liggen bij de interne geneeskunde, het maken van echo’s en ook bij de konijnen! In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk graag buiten op het strand of in het bos. Ik woon samen met mijn vriend Stijn en we hebben een dochtertje van 1,5 jaar, Madelief. Ik kijk er naar uit u en uw huisdier te ontmoeten in de spreekkamer!

Ons werkgebied is: Galder, Riel, Meer, Rijsbergen, Ulvenhout, Ulicoten, Goirle, Alphen, Baarle-Nassau, Bavel en Gilze.

Back To Top