Voor spoed 24/7 0161 496016

2 hangbuikzwijnen ter overname

Roos en Toos,

Op de foto hieronder ziet u Roos en Toos. Twee hangbuikzwijnen. In tegenstelling tot hun naam doet vermoeden gaat het om twee borgen.
De zwijnen staan inmiddels vier jaar op onze zorgboerderij. Ze zijn bij ons gekomen omdat hun vorige eigenaar hen niet meer wilde en er geen geschikte plaats voor kon vinden. Het alternatief zag er voor beide varkens niet zo rooskleurig uit, en vandaar dat wij ze opgevangen hebben.

Het zijn rustige, lieve dieren. Een varken kun je hartstikke tam krijgen, maar omdat de varkens op latere leeftijd bij ons op de boerderij zijn gekomen blijven ze wat schuw. Ze eten uit je hand, als je heel voorzichtig bent kun je ze aaien, maar ze blijven op hun hoede. Jammer genoeg betekend dit dat de dieren voor onze cliënten op de zorgboerderij weinig meerwaarde hebben. Vandaar dat ook wij op zoek zijn naar een fijne plaats voor de dieren.

De leeftijd is voor ons onbekend, ik verwacht rond de 8 jaar. De gezondheid is goed, wij hebben er nog nooit problemen mee gehad. Mogelijk zijn ze wel wat te dik.
Ik hoef geen vergoeding voor de dieren, het enige wat ik wil is een goed plekje waar ze heerlijk kunnen rondwandelen, graven en genieten van een fijn leven. Zolang ik zo een plekje niet gevonden heb, blijven ze hier op de boerderij.

Mocht u interesse hebben in Roos en Toos kunt u altijd contact met me opnemen om een keer te komen kijken.
Tel : 0627491010
Mail : info@zorgboerderijraakeind.nl
Site : www.zorgboerderijraakeind.nl

Met vriendelijke groet,
Desiree van den Nieuwelaar

Back To Top