ISO9001 gecertificeerd!

  

Dierenkliniek ’t Leijdal ISO9001 gecertificeerd!

Wij zijn trots te melden dat we sinds 3 december 2015 ISO9001 gecertificeerd zijn!

 

 

Wat houdt dit in?

 

Wij voldoen aan de eisen van certificatie in de zorg, ISO9001. Wij werken continue aan de kwaliteit van onze zorg en onze dienstverlening. Dat doen we door de kwaliteit van zorg zichtbaar te maken en systematisch te bewaken, te beheersen en te verbeteren. Op de werkvloer zijn wij hier dagelijks mee bezig.

Ook voeren we klanttevredenheidsonderzoeken uit om te horen wat u als klant belangrijk vindt en waar we kunnen verbeteren.

De afgelopen jaren hebben wij met ons team hard gewerkt om in aanmerking te komen voor dit certificaat. Dit resulteerde uiteindelijk in een tweedaagse audit waarin de auditor onze documenten bekeken heeft, maar vooral ook veel met ons heeft gesproken en meegekeken heeft op de werkvloer.

 

Waarom doen wij dit?

 

Wij willen u en uw huisdier zo goed mogelijk helpen door op een prettige manier samen te werken met een uitstekende service. Met deze certificering geven wij ons zelf een stok achter de deur om continue te werken aan de kwaliteit van onze zorg en daarmee u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Uit het rapport van de auditor:

 

“’t Leijdal staat voor vooruitstrevend, prettige samenwerking en uitstekende service”

 

“De praktijk kenmerkt zich door bedrijvigheid en betrokkenheid. Er is een sterke drive om de klant goed te bedienen. Men is nauw bij elkaars werk betrokken en bij landbouwhuisdieren goed op elkaar ingespeeld. Naast formeel overleg staan de lunches en informele contacten door de dag heen borg voor verbondenheid.”

 

“Verder onderscheidt de praktijk zich met een open en naar buiten gerichte opstelling. De praktijk is leergierig maar zelf ook actief om kennis te delen of zich anderszins te profileren in studiegroepen, de industrie of cursussen.”

 

“’t Leijdal heeft een knappe prestatie geleverd, is open en leergierig en laat op meerdere thema’s zien dat zij continue verbetert. We bedanken ’t Leijdal voor haar gastvrijheid en prettige en open samenwerking en zien uit naar volgend jaar. “

 

Uiteraard zijn er ook nog verbeterpunten waarmee we aan de slag gegaan zijn om zo u als klant nog beter te kunnen helpen!